TeamXO

^ Anja Eskerod ^

INDEHAVER OG BEHANDLER XO BEAUTY

Butikkens overhoved er Anja, som til dagligt leder butikken, og har over 10 års erfaring med at drive virksomhed, trods hendes kun 30år. Anja er en meget omsorgsfuld og hjælpsom kvinde, som  med sin høje faglighed og nærvær overfor hver enkle kunde præsterer en kyndig og professionel rådgivning og behandling.  Alle er velkomne i Anjas skønhedsunivers, for hér er der plads til alle.

Anja er certificeret behandler indenfor alle områder i butikken. I XO Beauty er alle produkter  nøje  udvalgte, herunder både til udførelse af behandlinger i klinikken og produkter til hjemmebrug.  Alle produkter testes  i en prøveperiode  inden de tages ind i forretningen – for hvis Anja ikke elsker dem, hvem gør så?

“Det er en meget stor drøm for mig at stå på 5. år og tænke, at jeg udlever min drøm – nogle gange kan man være i tvivl om hvilken hylde man passer på i livet – jeg har 100% fundet min rette plads.  Som en del af virksomhedens grundlag, har det været vigtigt at min klinik ikke bliver en fabrik – klinikken skal ikke være som alle andre skønhedssaloner, for sådan er jeg heller ikke selv som person. Det skal være personligt, uhøjtideligt og hyggeligt at være i XO Beauty  – og det lykkedes, for vi har byens hyggeligste butik lige midt i Grenå”.

^ "Sus"anne Prang Hansen ^

BEHANDLER I XO BEAUTY

En af butikkens behandlere er Sus. Hun arbejder fuldtid i XOBeauty, hvor hun udfører en lang række af klinikkens behandlinger, og med særlig ekspertise i neglebehandlinger.

Sus er ligeledes uddannet indenfor alle de behandlinger hun udfører i butikken, og der kommer mange flere kurser og uddannelser endnu.

Som person er Sus meget elskværdig, ærlig, passioneret og professionel. Sus kan sætte et smil på alles læber, og formår at få alle i butikken til at grine med hendes skønne humor.